Herstelling en onderhoud van dak en gevel

Onderhoud dak en gevel

Door uw woning voldoende te onderhouden, voorkomt u dat u tegen problemen aanloopt. Dat is niet alleen het geval voor uw lood- of zinkwerk, maar ook voor uw dakbedekking en gevel. Wij inspecteren uw dak en voeren kleine herstellingen uit, zoals het verwijderen van vogelnestjes en gebroken dakpannen. Uiteraard doen we dat ook voor uw loodwerk, dakkapellen en lichtkoepels. 

Daarnaast maken we uw dakgoten winterklaar en verwijderen we het vuil en bladeren. Vooral indien u in bosgebied woont en een groter risico loopt op waterschade en verstoppingen, schakelt u ons best in voor een preventieve onderhoudsbeurt.

Dak herstellen

Een storm kan voor heel wat schade zorgen. U zou niet de eerste zijn die heel wat herstellingswerken op zijn dak krijgt. Bij KD Dak brengen we de schade in kaart en overleggen we met uw verzekeraar. Vervolgens doen we de nodige herstellingswerken aan uw dak. Kenmerkend daarbij is dat we naar de beste afwerking streven, opdat u niet eens hoeft te merken dat er een storm is gepasseerd. Hetzelfde doen we ook indien de leien of sidings van uw gevel schade hebben opgelopen. Ook bij andere schadegevallen doen we uiteraard het nodige. In elk geval raden we wel aan om uw dak tijdig door ons te laten inspecteren en onderhouden, gezien schade vaak te voorkomen is.

Vervangen dakgoot, voor en na

Herstellen van een bakgoot, voor
press to zoom
Herstellen van een bakgoot, na
press to zoom
Vervangen bakgoten
press to zoom
Vervangen bakgoten
press to zoom
1/1

Herstellen plat dak, voor en na

Herstellen van een plat dak : voor
press to zoom
Herstellen van een plat dak : na
press to zoom
1/1

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP MET KD DAK TE NIEUWKERKEN-WAAS.

Steeds punctueel, professioneel en strevend naar perfectie in alle dak- en gevelwerken! Contacteer ons nu.