top of page
2020-11-17 11.08_edited.jpg

Dakwerken met oog voor detail in het Waasland

plat dak met koepels

Platte daken

Wij leggen, onderhouden en herstellen platte daken in het Waasland. Wij geven hierbij de voorkeur aan EPDM (Resitrix) omwille van de vele voordelen. Uiteraard zijn we ook thuis in andere dakbedekkingsmaterialen, waarbij we u graag informeren over de voor- en nadelen ervan. Ook bijhorende isolatiewerken worden door KD Dak uitgevoerd. We staan u zowel bij in uw nieuwbouwplannen als bij het renoveren van uw bestaande woning.

Hellende daken

Werken aan hellende daken is specialistenwerk. Wij van KD Dak gaan steeds veilig aan de slag en werken zowel met leien als met pannen, waarbij u eveneens op ons rekent voor uw dakisolatie. Ook het plaatsen van dakpanplaten  met isolatie is mogelijk. Zoekt u iemand voor kleine herstellingen aan uw hellend dak? Ook dan doet u een beroep op KD Dak te Nieuwkerken-Waas en Vrasene.

KD Dak opstelling

Veel daken bevatten nog steeds asbest. Om evidente gezondheidsredenen gaat u maar beter niet zelf aan de slag met dergelijke asbestmaterialen.

KD Dak uit Nieuwkerken-Waas en Vrasene is een specialist in asbestafbraak en werkt conform de wettelijke regels. Ook grote asbestafbraakwerken voeren wij graag voor u uit. We komen bij u langs om vrijblijvend een offerte op te stellen.

Alles voor uw dak

Bij KD Dak streven we ernaar om u een totaaloplossing te bieden. Naast uw nieuw dak plaatsen we ook uw dakkoepel, VELUX-ramen en goten. Ook voor zink- en koperwerk doet u een beroep op onze diensten.

Veilig verwijderen van asbest

Voor en Na

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP MET KD DAK TE NIEUWKERKEN-WAAS EN VRASENE.

Steeds punctueel, professioneel en strevend naar perfectie in alle dak- en gevelwerken! Contacteer ons nu.

bottom of page