Ga uit uw dak, met de gevel- en isolatiewerken van KD Dak

0498 61 56 58 Contacteer ons

Gevelwerken

Steeds vaker kiezen mensen ervoor om hun gevel met leien of sidings af te werken. Dit geeft de gevel een strakke en moderne uitstraling, zeker wanneer u kiest voor hedendaagse kleuren. Uiteraard informeren we u graag over de verschillende mogelijkheden en het kleurgebruik. Onthoud daarbij dat dit ook mogelijk is voor woningen met een landelijke uitstraling. Dat bewijzen ook onze voor-en-nafoto’s.

KD Dak brengt sidings en leien aan op gevels en dat met zin voor detail en afwerking. Kenmerkend hierbij is de hoge mate van kwaliteit, zoals we dat ook bij onze dakwerken garanderen. Ook staan we niet alleen in voor een esthetische afwerking, maar helpen we via externe gevelisolatie uw energiefactuur te verlagen. Dat is zowel goed voor uw portemonnee als voor het milieu. En dus komen we graag bij u langs. Maak vandaag nog een afspraak of bel ons voor meer informatie.

Isolatiewerken in de omgeving van Sint-Niklaas

Dat we fans zijn van gevelisolatie, hoeft niet te verbazen. Uit onderzoek blijkt dat buitenisolatie de beste bescherming biedt tegen warmteverlies vanuit de woning. Daarom brengen wij gevelisolatie aan op bestaande of nieuwe muren.  Ten slotte doet u ook een beroep op KD Dak voor het aanbrengen van dakisolatie, dit zowel voor hellende daken als platte daken.

Sidings

wij staan altijd in voor een goede afwerking, ook bij het isoleren van uw gevel of dak.

Bekijk vooral even onze voor- en na foto's die dat voor u bewijzen.